Recollida de la brossa espacial amb el robot Tale Bot

From Monday, October 14, 2024 9:00 AM
to Sunday, October 27, 2024 5:00 PM

Escola PIA Calella

Invite-only in-person activity

Spanish

Calle Sant Pere 120, 08370, Calella, Barcelona, Cataluña, ESP

A partir del projecte de robòtica que estem treballant a l'escola PIA de Calella, els infants de I5, trastegen amb el Tale Bot.

Cada equip d'alumnes té un Tale Bot i una estoreta sobre l'espai (planetes). El robot ha de recollir amb els seus braços la brossa que trobi per l'espai. Per fer-ho, els infants programen amb les fletxes (endavant, darrere, a la dreta i esquerra) el camí que han de seguir.

    Pre-primary education
    Robotics Unplugged activities

Nearby upcoming activities:

Ens comuniquem per ràdio a través de la Micro:bit
Mon, Oct 14, 2024 9:00 AM

A partir del projecte que treballem a l'escola, una de les activitats que fem a 6è de primària amb la placa Micro:bit és la de comunicar-nos aprofitant les seves funcionalitats com si una ràdio. Amb això l'alumnat col·labora i crea, programant en blocs, com serà aquesta comunicació. 

La Micro:bit ofereix moltes possibilitats i aquesta és només una d'elles. 

Laberint Matatalab
Mon, Oct 14, 2024 9:00 AM

A partir del projecte de robòtica que estem treballant a l'escola PIA de Calella, els infants de 1r trastegen el robot Matatalab.

Cada equip crea un laberint per on ha de passar el robot fins a arribar a la casa espacial.

Dissenyem hivernacles per a la Lluna amb Tinkercad i les imprimim en 3D!
Mon, Oct 14, 2024 9:00 AM

Dins del projecte d'escola i, amb la intenció de crear un assentament a la Lluna, els alumnes de 4t de primària dissenyen a través de Tinkercad hivernacles que pensen que es podien construir en aquest satèl·lit natural. Posteriorment, després de debatre amb tot el grup, s'imprimeixen algunes mostres a les impressores en tres dimensions.