Ο ΕΛΜΕΡ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

From Tuesday, October 1, 2024 6:29 AM
to Wednesday, October 30, 2024 6:29 AM

Νηπιαγωγείο Νέου Σιδηροχωρίου

Open in-person activity

Greek

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ

Τα παιδιά, με τη βοήθεια του Έλμερ, του πολύχρωμου ελέφαντα, καλούνται να λύσουν διασκεδαστικούς γρίφους και να ανακαλύψουν τα νέα χρώματα που προκύπτουν από τη μίξη των βασικών χρωμάτων! Με τη χρήση της εκπαιδευτικής ρομποτικής και του ρομπότ Beebot, θα εισαχθούν στις βασικές έννοιες του προγραμματισμού μέσα από το παιχνίδι και τη δημιουργικότητα.

Στην αρχή, τα παιδιά θα εξοικειωθούν με τα βασικά χρώματα (κόκκινο, μπλε, κίτρινο) και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας τον Έλμερ ως οδηγό τους, θα ανακαλύψουν τι συμβαίνει όταν συνδυάζονται δύο χρώματα.

 

    Pre-primary education
    Robotics Unplugged activities Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Code Fitness: κίνηση, άλμα, στρίψιμο
Mon, Oct 14, 2024 6:29 PM

Οι αλγόριθμοι είναι οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουμε για να ολοκληρώσουμε μια συγκεκριμένη εργασία.
Μια εύκολη και διασκεδαστική δραστηριότητα, που μπορεί να επαναληφθεί με πολλούς τρόπους, είναι η γυμναστική με εντολές.
Πρόκειται για μια unplugged δραστηριότητα, που δεν απαιτεί συσκευή ή σύνδεση στο διαδίκτυο.

Κωδικοποίηση στο διάστημα για την κλιματική αλλαγή
Mon, Oct 14, 2024 6:39 PM

Σκοπός της δραστηριότητας είναι να δώσει στα παιδιά με ειδικές ανάγκες αλλά και τους μαθητές της τυπικής εκπαίδευσης την ευκαιρία να αναλάβουν πρωτοβουλίες, να αυτοσχεδιάσουν, να χρησιμοποιήσουν τη φαντασία τους και να ταξιδέψουν στον συναρπαστικό κόσμο του προγραμματισμού.

Kinetic pixel-art play
Mon, Oct 14, 2024 6:46 PM

Θα έρθουμε σε επαφή με τα Συναισθήματά μας παίζοντας παιχνίδια κωδικοποίησης! Επιλέξτε τα παιχνίδια που σας αρέσουν και πάμε Code Play with Emotions!