Let's make a website

From Monday, October 11, 2021 6:00 PM
to Monday, October 18, 2021 8:00 PM

SRRZ - RZ pri Gymnáziu P. Horova

Open online activity

Slovak

Masarykova 1932/1
071 01 Michalovce

Hlavným cieľom projektu je ukázať žiakom spôsoby tvorby webových stránok pomocou CSS štýlov, ukázať im že tvoriť webovú stránku môže každý. Namotivovať ich k tvorbe kreatívnych a zaujímavých webových stránok a odbúrať ich obavy pred technológiami. Workshop je zameraný na tvorbu bez akýchkoľvek predchádzajúcich vedomostí. Budeme tvoriť webové stránky v poznámkovom bloku, používať kaskádové štýly, vytvárať zoznamy s odrážkami, štýlovať blokové prvky, rozmiestňovať objekty na webovej stránke, vytvárať formuláre a publikovať webovú stránku na serveri. Workshop je určený aj pre umelecky založených účastníkov, ktorí uplatnia svoje výtvarné cítenie na vytváranie esteticky zaujímavých webov, aj pre dievčatá našej školy vo veku 14 až 19 rokov. Pre účely workshopu budú pripravené učebné materiály, bude sa konať ako dva online workshopy, každý v trvaní 2 h. Urobíme nábor cez elektronickú žiacku knižku, facebookovú stránku školy a facebookovú skupinu študentov školy.

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

Programowanie mikrokontrolerów z elementami robotyki.
Fri, Sep 15, 2023 12:00 AM

Podczas zajęć uczniowie, członkowie Szkolnego Koła Informatyki i Robotyki, uczą się programować mikrokontrolery (płytki Arduino), a także projektować  i drukować części 3D. Założeniem projektu jest budowa robota kołowego.

Országos Méh-Ész Logikai Verseny
Mon, Feb 5, 2024 9:00 AM

A verseny fő célja az algoritmikus gondolkodás és a kreativitás fejlesztése, a résztvevők és a felkészítők érdeklődésének felkeltése a robotika, a programozás iránt.

Certyfikacja międzynarodowa z programowania w językach: C/C++/Python/JavaScript
Fri, Sep 1, 2023 8:00 AM

Uczniowie klas Technikum kształcącego w zawodach: technik informatyk oraz technik programista przygotowują się do zdobycia międzynarodowych certyfikatów z programowania, projektowania aplikacji internetowych na platformach NETACAD oraz SKILLSFORALL w ramach Lokalnej Akademii Sieciowej Cisco działającej w Zespole Szkół Zawodowych im. Króla Jana III Sobieskiego w Przeworsku.