Los Sonidos del Arte

From Wednesday, October 2, 2019 8:00 AM
to Friday, October 18, 2019 12:00 AM

Universidad Michoacana de San Nicolás de Hidalgo

Open online activity

gmoralex@gmail.com

Faculta de Arquitectura, Ciudad Universitaria, Morelia, Michoacán, 58030, MEX

Diseño, creación y puesta en la red de una pagina web, que hable de la inter y multi disciplinariedad de la arquitectura, con las vertientes principales siguientes: Diseño complejo, estructuras, arte, tecnología, humanidades digitales. Teniendo como componente transversal la inclusión y apertura a la diversidad, así como el trabajo colaborativo.

    Higher Education
    Web development Art and creativity Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

STEM ile Eğlenerek Öğreniyoruz/We Learn by Having Fun with STEM
Sun, Apr 21, 2024 7:00 AM

Çocukların doğayı ve çevreyi, suyu ve toprağı keşfederken bilim, teknoloji, matematik, sanat ve mühendislikle tanışmalarını sağlayarak bilimsel bakış açısı geliştirmelerine yardımcı olmak. Canlılar, Hava ve Sürdürülebilir Yaşam gibi Konularda Farkındalık Artırmak Amacıyla Oluşturulmuş Kök Bir Projedir. HEDEFLER 1. Çocukların Doğayı Tanımasını ve Gözlemlemesini Sağlamak 2. Öğrencilerin Yaratıcılıklarını Geliştirmelerini Sağlamak. 3. Çocuklarda Merak Duygusunu Uyandırmak. 4 Öğrencileri Problem Çözmeye Odaklama. 5. Psiko-Motor Becerilerinin Gelişiminin Sağlanması 6. Çocuğun Doğayla İlgili Sorunların Farkına Varmasının Sağlanması 7. Öğrencilerin Yaparak, Yaşayarak Öğrenmelerinin Sağlanması 8. Öğrencilerin Analitik Düşünme Becerilerinin Geliştirilmesi. 9.Öğrencilerin Problem Çözme Becerilerini Geliştirmek.

Choose the Best Online Exam Help Service - Be Sure of Superior Results
Wed, Oct 11, 2023 12:00 AM

Fresh-Essay.com is a trustworthy online test help service provider that provides you with the best online exam aid on any subject and at any academic level. We have seasoned specialists for any topic, from an online examination to an online test, quiz, or course, who guide and help students obtain their desired marks.

Özdemir Gürocak İlkokulu Kodluyor
Mon, Oct 9, 2023 12:00 AM

Kağıt üzerinde kodlama, bilgisayar akıllı tahta kodlama