TechnoLab 2019 – CodeWeek na KTIV PdF UP

From Thursday, October 17, 2019 9:00 AM
to Thursday, October 17, 2019 5:00 PM

Katedra technické a informační výchovy Pedagogické fakulty Univerzity Palackého Olomouc

Open in-person activity

miroslav.janu@upol.cz

UPOL - fakulta Pedagogická, Olomouc, Czech Republic

Strhující svět 3D modelování, laserů a tradiční i programovatelné techniky! Srdečně zveme všechny zájemce z řad žáků základních škol a jejich učitelů techniky na TechnoLab 2019, který pořádáme v rámci CodeWeeku. Přichystali jsme pro Vás zajímavý program, v jehož rámci si na vlastní kůži vyzkoušíte 3D modelování z různých materiálů. 3D tiskárny, lasery a CNC obráběcí stroje žhavíme již nyní. A budete koukat, 3D modelování si vyzkoušíte i v režimu off-line a bez elektřiny! Vlastní 3D výrobky si odnesete domů.

https://www.pdf.upol.cz/ktiv/

    Pre-primary education Primary school Secondary school Other (see description)
    Other Unplugged activities Art and creativity 3D printing Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

Microtela
Thu, May 23, 2024 8:00 AM

Vědeckotechnická soutěž, která je součástí podpory technického vzdělávání. Soutěž vznikla díky podpoře města Lanškroun a společenství úspěšných průmyslových firem na lanškrounsku. Cílem soutěže je podněcovat co nejvíce mladších žáků k odhalování a rozvíjení jejich tvůrčích schopností a schopnosti svoji práci prezentovat veřejnosti. Napomáhat k vyhledávání talentů v oblasti vědy a techniky a umožňuje co největšímu počtu talentovaných žáků další odborný růst formou účasti na soutěžích.

"Programujemy roboty'
Sun, Oct 16, 2022 8:00 AM
Robotyka oraz programowanie w oparciu o lego Mindstorms.
Microsoft Office als Lern- und Kommunikationsplattform
Fri, Jun 7, 2024 12:00 AM
Jede Schüler*in erhält einen Office-Zugang Aktuelles Unterrichtsgesehen wird über diese Plattform sichtbar. Stundeneinträge finden in allen Gegenständen statt. Aufgaben werden erstellt und abgegeben Arbeitsblätter werden hochgeladen und digital bearbeitet Stundenwiederholungen, Test und einzelne Schularbeiten werden über Forms abgehalten