Lion Hunt @ the Museum

From Tuesday, October 9, 2018 9:00 AM
to Monday, October 22, 2018 10:00 AM

12ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ , ΒΕΡΟΙΑΣ, ΕΛΛΑΔΑ

Other

agtzima@gmail.com

Πιερίων 10, Βέροια, Ελλάδα

Τα σχολεία θα δημιουργήσουν ένα παιχνίδι για το Beebot στο οποίο θα προσπαθούν να το βοηθήσουν να φτάσει από το σχολείο στο Μουσείο και να συναντήσει το Λέανδρο, το άγαλμα. Το κάθε σχολείο θα δημιουργήσει μια κωδικοποιημένη διαδρομή(με τον κώδικα του Beebot). Τα υπόλοιπα σχολεία θα πρέπει να μαντέψουν σε ποιο τετράγωνο βρίσκεται το άγαλμα στο χάρτη του Beebot, ακολουθώντας τον κώδικα που θα τους δίνουν τα σχολεία - συνεργάτες. All schools will cooperate to design a beebot game. They will help Beebot find where the statue of the lion is located . The children of each school will design a code to help their partners find the lion statue. They will share this code with the other schools. Their partners will have to follow the code in order to find out where the lion is.

    Pre-primary education
    Robotics Unplugged activities Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Ανατομία της πασχαλίτσας
Fri, Apr 26, 2024 9:30 AM

Η δραστηριότητα εντάσσεται στα πλαίσια της θεματικής για τα έντομα. Έχοντας μιλήσει με τα παιδιά για την πασχαλίτσα, γίναμε εξερευνητές και ανακαλύψαμε πληροφορίες για το σώμα της και τα μέρη της. Προκειμένου να εμπεδώσουμε τις γνώσεις μας δημιουργήσαμε ένα δάπεδο για το beebot με τα μέρη του σώματος της πασχαλίτσας. Το beebot μεταμορφώθηκε σε πασχαλίτσα και τα παιδιά την οδηγούσαν σε όποιο μέρος επέλεγαν, ονομάζοντας το και δίνοντας ορισμένες πληροφορίες γι' αυτό.

Coding with catterpilar
Mon, Apr 1, 2024 12:00 AM

maze

Coding with caterpillar
Mon, Apr 1, 2024 12:00 AM

We use unplugged games such as labyrinth, pixel art,,emaze,coding with robots beebot, to enhance mathematical and computational thinking and coding.