Scratch-вибух "Жінки в науці"

From Saturday, October 20, 2018 11:00 AM
to Saturday, October 20, 2018 2:00 PM

ГО "Івано-Франківський ІТ кластер"

Other

Промприлад, вулиця Академіка Сахарова, 23, Івано-Франківськ, Івано-Франківська область, Україна

Цього року в події візмуть участь 12 команд дітей віком 8-13 років, а сам конкурс традиційно пройде у два етапи. Перший етап. Діти віком від 8 років, які вже знайомі із візуальним середовищем програмування Scratch, зберуться у команди, в яких будуть хлопці та дівчата. Команди мають обрати історичну постать, жінку в науці, зібрати про неї якомога більше інформації і підготувати коротку презентацію про її життя. А також розроблять проект (гра, анімація) в середовищі Scratch, який тематично має бути пов’язаний з історією життя чи винаходу обраного історичного персонажа. Проект і презентація мають бути надіслані до організаторів з 6 до 14 жовтня, а до 17 жовтня конкурсна комісія із представниць ІТ-компаній міста оберуть 12 команд, які будуть запрошені для захисту своїх проектів на Другому етапі. Кількість команд і поданих проектів для участі в Першому етапі необмежено. Другий етап відбудеться 20 жовтня з 11:00 до 14:00 в конференц-залі інноваційного центру Промприлад:Реновація.

    Primary school Secondary school
    Playful coding activities Visual/Block programming

Nearby upcoming activities:

eTwinning Day - Let's celebrate together!
Tue, May 7, 2024 9:00 AM
We will implement an eTwinning project called „Europe and eTwinning - Let's celebrate together!” and use coding / robotics events, and also art and language activities. The activities will be available also to collaborators who are not partners in the eTwinning project and they can use the examples provided in this padlet and share their work there, too. https://padlet.com/kameeliah16bis/europe-and-etwinning-let-s-celebrate-together-hz1awchggu5z
#EU-Dezbat
Mon, Feb 5, 2024 12:00 AM

Dezbateri academice, pe formatul World Schools Style (WSS). Tematica: Parlamentul European

#epascnpr #cnpetruraresbn #EPAmbassadorSchools

De ce este important să votezi?
Tue, Mar 5, 2024 12:00 AM

Ambasadorii-juniori #epascnpr și democrația participativă. Campanie de promovare a activităților Parlamentului European, dezbateri, expoziții. 

#EPAmbassadorSchools #democrațiaînacțiune