Programming Names, quizzes and short stories using Scratch

From Saturday, October 6, 2018 12:00 AM
to Sunday, October 28, 2018 12:00 AM

Surami N4 public school

Other

Georgia

Students use scratch to code names and short stories.

    Pre-primary education Primary school Secondary school Higher Education Post graduate students Employed adults Unemployed adults Other (see description)
    Basic programming concepts Web development Mobile app development Data manipulation and visualisation Other Unplugged activities Playful coding activities Art and creativity Visual/Block programming Game design Internet of things and wearable computing

Nearby upcoming activities:

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 6.sinif öğrencilerimizle Cumhuriyet temalı scratch oyunları yapma
Fri, Oct 6, 2023 10:00 AM

6. Sinif öğrencilerimizle Cumhuriyet temalı oyunlar geliştiriyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Hem Okuyup Yazıyoruz Hem de Kodluyoruz
Thu, Oct 12, 2023 9:00 AM

Cumhuriyetimizin 100. yılında geleceğimiz olan yeni nesli 1. sınıftan itibaren çağı yakalamaları adına kodlama ile tanıştırıyoruz. Yıl boyunca basit hazır kod kulanımı ile ilgili görsel eğitici materyaller ve uygulama etkinlikleri ile kodlamaya giriş yapmalarına yardımcı oluyoruz. İlgili sitelere yönlendirerek evde de kendilerini kodlama alanında geliştirmelerini sağlamayı hedefliyoruz.

Adım Adım Kodlama
Sun, Oct 8, 2023 9:00 AM

Okul öncesi dönem çocuklarına  temel Kodlama becerileri kazandırmak,  ekransiz Kodlama çalışmalarıyla çocuklarda Kodlama farkındalığı geliştirmek ve basit sınıf içi Kodlama etkinlikleriyle kodlamayi temel yaşamda da kullanmak .