Education with Plickers

From Monday, October 7, 2024 11:50 AM
to Thursday, October 10, 2024 11:51 AM

Gökçehöyük Ortaokulu

Open in-person activity

Turkish

Gökçehöyük Ortaokulu, Gökçehüyük, Haymana Yolu Bulvarı, 06830, Gölbaşı, Ankara, TUR

In class, first the students will be introduced to the plickers application. Then the cards of this application will be distributed. The plickers site will be entered with the help of smart boards or phones and the questions will be solved. The statistics will be reflected on the board within seconds.

    Primary school
    Web development Mobile app development Other Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

TalentCUP 2024
Mon, Oct 14, 2024 12:00 AM

TalentCUP, Bilişim School bünyesinde ortaya çıkan, k12 düzeyinde öğrencilere, eğitim kurumlarına, öğretmenlere ve velilere hitap eden persona yapısı ile TALENT14 ürünü içerisinde bulunan bir modüldür.

Özellikle k12 düzeyindeki öğrencilerin dijital çağda yeteneklerini keşfetmeleri ve bu yetenekleri doğrultusunda kendilerini kanıtlamaları amacıyla ortaya çıkmıştır.

TALENTCUP Modül’ü içerisinde, platform içinde bulunan alıştırmalar üzerinden CodeWEEK haftası etkinliği için hazırlanan yarışmalar ile öğrenciler birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayabilir. 8-12 Yaş arası öğrenciler için hazırlanan “Kod Kaşifleri” yarışması ve 13-17 Yaş arası öğrenciler için hazırlanan “Kod Ustaları” yarışmalarına kurum bünyesindeki öğretmenler öğrencileri ile katılım sağlayabilirler.

Yarışma Konusu

TALENTCUP Modül’ü içerisinde, platform içinde bulunan alıştırmalar üzerinden CodeWEEK haftası etkinliği için hazırlanan yarışmalar ile öğrenciler birbirinden güzel hediyeler kazanma şansı yakalayabilir.

açık yüzyüze eğitim
Fri, Oct 20, 2023 12:00 AM

eğlenceli kod

kodlayan öğrenciler
Fri, Oct 20, 2023 12:00 AM

 

 

Resim Ve Bayrak Çalışması