Coding FIFA World Cup 2022.

From Wednesday, December 7, 2022 1:30 PM
to Wednesday, December 7, 2022 3:00 PM

Kristina Krtalić, učiteljica savjetnica

Open in-person activity

Croatian

Borovska ul. 3, 35000, Slavonski Brod, Hrvatska

Učenici osmih razreda će, u vrijeme Svjetskog nogometnog prvenstva, sudjelovati u nogomentom ludilu programiranjem svog nogometnog tima. Stvorit će tročlani nogometni tim, dizajnirati im dres i logo te dati jedinstveno ime svojem timu. U aktivnosti će trenirati svoje igrače (pucaj, dodaj, napadaj, zabij gol), pri čemu će koristiti osnovne strukture programiranja (slijed, grananje, ponavljanje). Nakon treninga i odabira strategije, učenici sudjeluju u natjecanju s drugim nogomentim timovima.

    Primary school
    Basic programming concepts Visual/Block programming Motivation and awareness raising

Nearby upcoming activities:

Koordinatna grafika u programskom jeziku Python
Wed, Apr 24, 2024 1:00 PM

Učenici sedmih razreda su i ove školske godine nastavili s upoznavanjem novih naredbi u programskom jeziku python. Ovaj su to put naredbe za rad s grafičkim sučeljem programskog jezika, gdje su naredbama za pomicanje kornjače u točno određenu točku crtali likove iz crtića, homera simpsona i njegove obitelji, kermita, ptičicu tweety,...

Baš je IN biti GREEN, 17 ciljeva održivog razvoja (agroturistički tehničari)
Sat, Oct 7, 2023 12:00 AM

U sklopu eTwinning projekta: Baš je In biti Green održat će se mnoge aktivnosti o dekodiranju 17 ciljeva održivog razvoja te će se o jednome cilju podrobnije izvijestiti na prikladan način. Pomoću digitalnog alata Genilly dekodirat će se interaktivna slika, slagalica.

Osnovni koncepti programiranja
Mon, Oct 14, 2024 4:00 PM

Osnovni koncepti programiranja. Širenje digitalne pismenosti na kreativan i inspirativan način.