Cody Roby 1 vs Cody Roby 2

From Monday, October 10, 2022 12:00 AM
to Monday, October 17, 2022 12:00 AM

11ο Δ.Σ Ηρακλείου

Open online activity

mail@11dim-irakl.ira.sch

Greek

Πλ. Μηνά Γεωργιάδη - Χρυσοπηγή

O Cody Roby 1 εναντιον Cody Roby2. Τα παιδιά της Έκτης τάξης θα συνεργαστούν προκειμένου να δημιουργήσουν μια δραστηριότητα που θα φερει τους μαθητές σε επαφή για πρώτη φορά με τον προγραμματισμό.

Cody Roby 1 vs Cody Roby2. F grade of  primary school will collaborate to create an activity that will introduce students to programming for the first time.

    Primary school
    Unplugged activities

Nearby upcoming activities:

Μεταμορφώνοντας τη διδασκαλία με ΑΙ
Wed, Apr 10, 2024 12:00 AM

Στα πλαίσια του online σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στα πλαίσια ενημέρωσης γύρω από τις δράσεις ευρωπαϊκής εβδομάδες code week  και σε συνεργασία με την  google οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν περιεκτικά και  ελκυστικά περιβάλλοντα μάθησης με θεματική «Ένα ταξίδι με Τεχνητή Νοημοσύνη προς την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση». 

Ένα ταξίδι με Τεχνητή Νοημοσύνη προς την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση
Wed, Apr 10, 2024 8:30 PM

Στα πλαίσια του online σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στα πλαίσια ενημέρωσης γύρω από τις δράσεις ευρωπαϊκής εβδομάδες code week  και σε συνεργασία με την  google οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν περιεκτικά και  ελκυστικά περιβάλλοντα μάθησης με θεματική «Ένα ταξίδι με Τεχνητή Νοημοσύνη προς την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση». 

 

Διαθεματική ενσωμάτωση δράσεων κώδικα στα Γλωσσικά μαθήματα
Wed, Apr 10, 2024 6:00 PM

Kατά τη διάρκεια του online training στις 10 Απριλίου 2024, θα παρουσιαστεί η διαθεματική προσέγγιση διδακτικών αντικειμένων δημοτικού σχολείου μέσα από δραστηριότητες κώδικα και προγραμματισμού. Θα παρουσιαστούν δραστηριότητες  στις οποίες τα παιδιά θα μπορούν να ασκηθούν στην ορθογραφία και τη σωστή χρήση λέξεων, στην εφαρμογή γραμματικών φαινόμενων καθώς και την παραγωγή γραπτού λόγου με τη βοήθεια μικρών ρομποτικών συσκευών. Οι δάσκαλοι που θα συμμετέχουν στη δράση θα καρφιτσώσουν τις δραστηριότητές τους στο παρακάτω padlet, https://padlet.com/32dimtablet7_/m-ai-tvd0d65zu23l9ujl.