Happy Birthday CodeWeek

From Monday, October 10, 2022 9:00 AM
to Friday, October 21, 2022 12:30 PM

Νηπιαγωγειο Αμισιανών

Open in-person activity

Greek

641 00, Αμισιανά

It's Code Week Birthday!!! We will prepare a Birthday Beebot Map where students will program Beebot to collect  presents and go to her birthday cake. All schools will "hide" a present in a square and upload the code in order for other schools to guess where these presents are. For schools without robots, the activity will take place unplugged.

    Pre-primary education
    Robotics

Nearby upcoming activities:

Διαθεματική ενσωμάτωση δράσεων κώδικα στα Γλωσσικά μαθήματα
Wed, Apr 10, 2024 6:00 PM

Kατά τη διάρκεια του online training στις 10 Απριλίου 2024, θα παρουσιαστεί η διαθεματική προσέγγιση διδακτικών αντικειμένων δημοτικού σχολείου μέσα από δραστηριότητες κώδικα και προγραμματισμού. Θα παρουσιαστούν δραστηριότητες  στις οποίες τα παιδιά θα μπορούν να ασκηθούν στην ορθογραφία και τη σωστή χρήση λέξεων, στην εφαρμογή γραμματικών φαινόμενων καθώς και την παραγωγή γραπτού λόγου με τη βοήθεια μικρών ρομποτικών συσκευών. Οι δάσκαλοι που θα συμμετέχουν στη δράση θα καρφιτσώσουν τις δραστηριότητές τους στο παρακάτω padlet, https://padlet.com/32dimtablet7_/m-ai-tvd0d65zu23l9ujl.

Μεταμορφώνοντας τη διδασκαλία με ΑΙ
Wed, Apr 10, 2024 6:00 PM

Στα πλαίσια του online σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στα πλαίσια ενημέρωσης γύρω από τις δράσεις ευρωπαϊκής εβδομάδες code week  και σε συνεργασία με την  google οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν περιεκτικά και  ελκυστικά περιβάλλοντα μάθησης με θεματική «Ένα ταξίδι με Τεχνητή Νοημοσύνη προς την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση». 

Το παραγόμενο υλικό θα συλλεχθεί στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://padlet.com/32dimtablet7_/m-ai-tvd0d65zu23l9ujl

save the Bees- The bee-bot dance
Mon, Apr 1, 2024 12:00 AM
Δραστηριότητες που σχετίζονται με τη ζωή και τη διάσωση της μέλισσας. Τα παιδιά και οι ομάδες καλούνται να δημιουργήσουν ένα κομμάτι ρομποτικής και να προγραμματίσουν το ρομπότ beebot να «χορεύει» τον χορό των μελισσών.