CODEWEEK Kroměříž

From Monday, October 17, 2022 8:00 AM
to Friday, October 21, 2022 2:00 PM

ZŠ 1. Máje Kroměříž

Open in-person activity

skola@zs1maje-km.cz

Czech

1. máje 209/14, 767 01, Kroměříž, Zlínský kraj, CZE

"CODEWEEK"

Evropský týden programování je projekt, který propaguje kreativitu, řešení problémů a spolupráci pomocí programování a jiných technických aktivit. Cílem je programování zviditelnit, ukázat lidem jak je díky programování možné realizovat myšlenky. 

Robotika programování ozoboti, Vex, mTiny nebo třeba 3D tisk a spousty dalších. 

Vhodné pro všechny věkové kategorie. 

 

    Pre-primary education Primary school
    Robotics Art and creativity 3D printing Motivation and awareness raising

Nearby upcoming activities:

Microsoft Office als Lern- und Kommunikationsplattform
Fri, Jun 7, 2024 12:00 AM
Jede Schüler*in erhält einen Office-Zugang Aktuelles Unterrichtsgesehen wird über diese Plattform sichtbar. Stundeneinträge finden in allen Gegenständen statt. Aufgaben werden erstellt und abgegeben Arbeitsblätter werden hochgeladen und digital bearbeitet Stundenwiederholungen, Test und einzelne Schularbeiten werden über Forms abgehalten
Microtela
Thu, May 23, 2024 8:00 AM

Vědeckotechnická soutěž, která je součástí podpory technického vzdělávání. Soutěž vznikla díky podpoře města Lanškroun a společenství úspěšných průmyslových firem na lanškrounsku. Cílem soutěže je podněcovat co nejvíce mladších žáků k odhalování a rozvíjení jejich tvůrčích schopností a schopnosti svoji práci prezentovat veřejnosti. Napomáhat k vyhledávání talentů v oblasti vědy a techniky a umožňuje co největšímu počtu talentovaných žáků další odborný růst formou účasti na soutěžích.

Einsatz von SMART Boards
Fri, Jun 28, 2024 12:00 AM
SMART Boards ersetzen in allen Klassenräumen die Kreidetafel und ermöglichen so mit ihren vielseitigen Funktionen jederzeit einen zeitgemäßen Unterricht während des ganzen Schuljahres.