Discover Mythology with wonderful little robots

From Friday, October 1, 2021 8:30 AM
to Friday, December 31, 2021 11:30 PM

2ο Νηπιαγωγείο Παιανίας

Open online activity

English

2ο Νηπιαγωγείο Παιανίας, Κύπρου 1, 190 02, Παιανία

We will learn about the achievements and adventures of the ancient gods, about the famous heroes who put them on monsters and made adventurous journeys to perform incredible missions. The children will travel to fascinating stories about Perseus and Medusa, Theseus and the Minotaur, Jason and the Golden Fleece, Hercules and his exploits, the Trojan War, Odysseus and the tumultuous journey back to Ithaca. the help of small robots.

Θα μάθουμε για τα κατορθώματα και τις περιπέτειες των αρχαίων θεών,  για τους ξακουστούς ήρωες που τα έβαλαν με τέρατα και έκαναν περιπετειώδη ταξίδια για να εκτελέσουν απίστευτες αποστολές. Τα παιδιά θα ταξιδεψουν  σε συναρπαστικές ιστορίες για τον Περσέα και τη Μέδουσα, τον Θησέα και τον Μινώταυρο, τον Ιάσονα και το Χρυσόμαλλο Δέρας, τον Ηρακλή και τους άθλους του, τον Τρωικό Πόλεμο, τον Οδυσσέα και το πολυτάραχο ταξίδι της επιστροφής του στην Ιθάκη με τη βοήθεια μικρών ρομποτ.

 

http://2nip-paian.att.sch.gr/

    Pre-primary education
    Basic programming concepts Robotics Unplugged activities Art and creativity

Nearby upcoming activities:

Μεταμορφώνοντας τη διδασκαλία με ΑΙ
Wed, Apr 10, 2024 12:00 AM

Στα πλαίσια του online σεμιναρίου που θα πραγματοποιηθεί στις 10 Απριλίου στα πλαίσια ενημέρωσης γύρω από τις δράσεις ευρωπαϊκής εβδομάδες code week  και σε συνεργασία με την  google οι συμμετέχοντες θα δημιουργήσουν περιεκτικά και  ελκυστικά περιβάλλοντα μάθησης με θεματική «Ένα ταξίδι με Τεχνητή Νοημοσύνη προς την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση». 

Ηλεκτρονικό σκάκι
Fri, Feb 23, 2024 12:00 AM
 

Συνεχίζει η εκμάθηση των φιγούρων και των κινήσεων μετά από το επιδαπέδιο σκάκι στην αυλή του σχολείου στην αίθουσα των υπολογιστών με τις δραστηριότητες του https://lichess.org/

Οι μαθητές θα αποθηκεύσουν τις φιγούρες στο σκάκι και τις κινήσεις που έχουν τη δυνατότητα να κάνουν κάθε πιόνι χωριστά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον του υπολογιστή του. Θα δοκιμάσουν τις γνώσεις που έμαθαν παίζοντας στο επιδαπέδιο σκάκι της αυλής. 

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"
Mon, Sep 11, 2023 12:00 AM

Ο προγραμματισμός στο περιβάλλον "ΓΛΩΣΣΑ"