Welcome Autumn Code Week 2021

From Tuesday, October 26, 2021 12:00 PM
to Friday, October 29, 2021 8:00 AM

ZŠ s RVMPP Teplice, Buzulucká 392

Open in-person activity

Czech

Buzulucká 392, 415 03, Řetenice, Teplice, Ústecký kraj, CZE

We create and colour encoded images related with topic Autumn in Pixel Art. This Codeweek activity is part of the eTwinning project Welcome Autumn. This activity will be done by pupils of 2nd grade at primary school.

 

Vytváříme a vybarvujeme zakódované obrázky spojené s podzimem v Pixel Art. Tato aktivita Codeweek je součástí eTwinningového projektu Welcome Autumn, který realizují žáci 2. třídy základní školy.

 

http://www.buzulka.cz

    Primary school
    Unplugged activities

Nearby upcoming activities:

Lekcje programowania - Misje Scottiego
Fri, Oct 6, 2023 12:30 PM

Na zajęciach pozalekcyjnych z programowania, najmłodsi uczniowie pomagają Scottiemu wykonać jego misje. Na każdym etapie postępowania poznają kolejne polecenia w programowaniu blokowym.

Microtela
Thu, May 23, 2024 8:00 AM

Vědeckotechnická soutěž, která je součástí podpory technického vzdělávání. Soutěž vznikla díky podpoře města Lanškroun a společenství úspěšných průmyslových firem na lanškrounsku. Cílem soutěže je podněcovat co nejvíce mladších žáků k odhalování a rozvíjení jejich tvůrčích schopností a schopnosti svoji práci prezentovat veřejnosti. Napomáhat k vyhledávání talentů v oblasti vědy a techniky a umožňuje co největšímu počtu talentovaných žáků další odborný růst formou účasti na soutěžích.

Antolin
Fri, Jun 28, 2024 12:00 AM
Schüler beantworten Fragen zu gelesenen Büchern und erhalten dafür Punkte