Programació

From Sunday, October 3, 2021 12:00 AM
to Monday, June 6, 2022 12:00 AM

Vedruna Puigcerda

Invite-only in-person activity

Spanish

Carrer Carmelites, 17520, Puigcerdà, Girona, Catalunya, ESP

Durant aquest curs els alumnes d'ESO continuaran amb la programació i el pensament computacional. Ho farem fent servir els chromebooks i la programació a través de materials de Scratch Python i Micro:bit. Es resolen diferents reptes orientats a geometria, jocs, curses...

    Secondary school
    Basic programming concepts

Nearby upcoming activities:

Robotica Can Llong
Sun, Sep 25, 2022 9:00 AM

Durant el curs escolar 22-23 els alumnes de l'Escola de Can Llong, des d'EI-3 fins a sisè de Primària, realitzen setmanalment una sessió de Robòtica Educativa inclosa en la Programació d'Aula i relacionada amb les Competencies Específiques treballades.

De forma graduada i seqüenciada tenim com a objectiu del Projecte formar als nostres alumnes des de l'inici de la seva escolaritat en el Pensament Computacional i la introducció a codificació bàsica com a suport competencial per a l'aprenentatge de les STEAM com a eines i recursos en els procesos de formulació de problemes, lògica i abstracció.

Les propostes de materials canvien trimestralment entre un ampli ventall d'ofertes: des de les Beebot i Bluebot, passant per Makey Makey, CODE, Scratch, Lego... fins arribar a Makeblock, VR, Micro:bit, disseny i impressió 3D... entre molts altres recursos.

Robòtica al rescat
Mon, Oct 2, 2023 8:00 AM

Aquest curs amb els EV3 ens centrarem en crear robots que rescatin persones.

Programem jocs interactius
Tue, Sep 12, 2023 8:00 AM

Amb activitats per iniciarnos a la programació podrem crear la nostra mascota virtual i d'altres jocs interactius.