Programiranje Android aplikacij


Organized by:

Codebrainer

Contact email:

ziga@codebrainer.com

Happening at:
Ipavčeva ulica 10, 3000 Celje, Slovenia

From Friday 20th of October 2017 at 15:00 to Friday 20th of October 2017 at 19:00

Description:

Na tečaju vam bomo predstavili poklic programerja, vas vodili do prvih korakov v programiranje ter predstavili Java programski jezik .Vsak udeleženec tačaja bo dobil brezplačni dostop do spletnega tečja na izobraževalni platformi Codebrainer, kjer boste lahko izpopolnjevali vaše programerske veščine. Prijave nam lahko pošljete na info@codebrainer.com ali pa na spodnji povezavi.

More information:

https://www.codebrainer.com/codeweek

This event is for:
  • Elementary school students
  • High school students
Main themes:
  • Mobile app development
Tags:
  • Android
  • Java
  • Mobile app
  • Celje
Share the event:
October 2017
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     


Nearby upcoming events:

Delavnica poteka po ogledu filma Gajin svet v kinodvorani. Osnovnošolci bodo na njej spoznali osnovne računalniške koncepte in izvedeli, kako sta Gaja in Matic z malo hekanja in vztrajnostjo rešila Teo in njeno prijateljico Dašo pred kriminalno združbo, ki je na spletu prežala na mlada dekleta. Brezplačne delavnice digitalne pismenosti, ki jih izvajamo po šolskih projekcijah filma Gajin svet, omogoča podjetje 3fs iz Kranja.
Start: Oct 3, 2018
V soboto, 6.10.2018, bomo organizirali CodeDay v okviru svetovnega projekta CodeWeek. Čez celoten dan se bo zvrstilo več delavnic, kjer bodo uporabniki lahko spoznavali osnove softerskih programov, s katerimi delujemo tudi v našem FabLab centru. Skozi interaktivne delavnice vam bomo pokazali kako delujejo: - Gravirni stroj: Na koncu delavnice si bo vsak uporabnik, s pomočjo mentorja, sam izdelal poljubni izdelek.  - CNC stroj: Spoznavali bomo glavne funkcije stroja ter softwerskega programa Mach 3.  3D Modeliranje: Postopke izdelave bomo izvajali v programu Blender. Predstavili bomo postopke izdelave izdelkov na 3D tiskalniku. • Spoznali bomo tudi programe Arduino in Rasberry PI, program za risanje Scratch • Predstavitev operacijskega sistema Linux. Za udeležbo na delavnici se je potrebno predhodno prijaviti. Prijava je Brezplačna. Delavnica je namenjena mladostnikom od 12 do 18 let. Naše poslanstvo je spodbuditi mlade h kreativnosti na tehničnem področju in navdušiti posameznike, kateri bi se v fazi odločanja za svoj poklic odločili prav na podlagi naših dogodkov. Na dogodek vabljeni tudi vsi ostali navdušenci programiranja. Obeta se izredno zanimiv, predvsem pa zabaven dan. Prijave zbiramo na: Zadruga.stikalnik@gmail.com Vstopnine ni!
Start: Oct 6, 2018
Programiramo v blokovnih jezikih (Scratch, Blockly, Flowgorithm)
Start: Oct 6, 2018
Delavnica poteka po ogledu filma Gajin svet v KD Brežice. Osnovnošolci bodo na njej spoznali osnovne računalniške koncepte in izvedeli, kako sta Gaja in Matic z malo hekanja in vztrajnostjo rešila Teo in njeno prijateljico Dašo pred kriminalno združbo, ki je na spletu prežala na mlada dekleta. Brezplačne delavnice digitalne pismenosti, ki jih izvajamo po šolskih projekcijah filma Gajin svet, omogoča podjetje 3fs iz Kranja.
Start: Oct 4, 2018