Az erő és a kód legyen veled!

From Thursday, October 21, 2021 2:00 PM
to Thursday, October 21, 2021 4:00 PM

Szentistvántelepi Iskoláért Alapítvány

Open online activity

Hungarian

Martinovics utca 9.
2011 Budakalász

Az erő és a kód legyen veled! Az EU Code Week keretében szeretnénk az alsós gyerekeket bevezetni a programozás alapjaiba. Erre egy nagyon jó kis robotot, az Ozobot-t használjuk majd ezen a rendezvényen. Megismerjük, hogy mit jelent a színkódokkal való programozás, belekóstolunk a blokk programozás világába. Ez a kis programozható robot segít növelni a gyerekek kreativitását és kritikus gondolkodó képességeit. A mai állandóan változó világunkban fontos, hogy ösztönözzük az elmét és a képzeletét a következő generációnak. Most a rendezvény alatt szárnyalhat a képzelet határok nélkül, lehetünk R2B2-k vagy képzeletbeli Yoda-k is. Egy kis gyakorlással, és egy ilyen eszköz segítségével bárki elsajátíthatja a kódolás logikáját és a programozás alapjait. Pontosan ez a célunk és ezt is fogjuk tenni a rendezvényen, Star Wars köntösbe bújtatott feladatokkal fűszerezve és izgalmassá téve. Az esemény 1x 90 perces online foglalkozáson keresztül valósul meg, Teams-es csoportban. Gondolkozz kicsiben, kezd nagyban!Az erő legyen velünk!

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

digitális kalandjáték - Bps Gödöllő
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

5.-es korcsoporttal, 5 fővel, készítünk egy digitális kalandjátékot.

MÉHEK digitális kalandjáték
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

A kalandjátékban a méhek témakörét járjuk körbe interdiszciplináris módon. Találtok benne kódolással, mesterséges intelligenciával, kémiával, biológiával, művészetekkel, matematikával, angollal, magyar nyelv és irodalommal és zeneművészettel kapcsolatos izgalmas feladványokat.

Robotika versenyre készülés
Mon, Apr 29, 2024 2:00 PM

 

Iskolánk nyertes Meet and Code eseménye: Go WRO. Ezen esemény keretein belül, szeretnénk az iskolánknak WRO pályát beszerezni és készülni a WRO versenyre. 

Ezen apropóból a szakkör tagjai készülnek nemcsak a WRO versenyre, hanem az éppen aktuális LEGO Sumo versenyekre is.

A felkészülés egész évben tart, több alkalmat is igénybe vesz egy versenyre való felkészülés. Szerencsére Sumo versenyből több is van egy évben. :)