CodeAcademy Kids World Robot Olympiad

From Monday, September 27, 2021 6:00 PM
to Monday, September 27, 2021 6:30 PM

'Code Academy Kids'

Open online activity

Lithuanian

Sauletekio al. 15
10224 VILNIUS

Robotika – tai nuostabi platforma, norintiems įgauti svarbiausius XXI a. įgūdžius. Robotikos užduočių sprendimas skatina inovaciją ir gerina studentų kūrybiškumą bei problemų sprendimo įgūdžius. Kadangi robotika sujungia savyje kelis mokymo programos elementus, mokiniai privalo išmokti ir pritaikyti jų mokslo, technologijų, inžinerijos, matematikos bei programavimo įgūdžius. Renginio metu supažindinsime su LEGO Mindstorms robotais, paaiškinsime kaip jie yra programuojami, taip pat turėsite galimybę susipažinti su mūsų treneriais kurie padės jums pasiruošti WRO renginiui. Atsakysime į visus jums rūpimus klausimus apie WRO renginį bei galimybę dalyvauti tarptautinės olimpiados etapuose užsienio šalyse. Renginys skirtas 8-12 metų moksleiviams iš visos Lietuvos.

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

Piešiu programuodamas
Tue, Oct 18, 2022 1:00 PM

Veikla integruota su dailės pamoka. Veiklos metu vaikai susipažįsta su kodavimo kalba. Atliaka užduotis su algoritmais ir atpažįstą užkoduotą piešinę. Naudodami tangoramas patys kuria užduotis.

Odkoduj swoje emocje
Mon, Oct 9, 2023 9:00 AM

Zajęcia czytelnicze połączone z zabawami w kodowanie. Poznanie emocji bohaterów opowiadania "Złość mówi dość". Zabawy w kodowanie z użyciem maty do kodowania oraz zakodowanych puzzli i kodów QR.

Kopā ar klasi plānosim ekskursijas maršrutu
Sun, Mar 17, 2024 12:00 AM

Plānosim soli pa solim aktivitāti. Izpētīsim piedāvātos variantus. Realizēsim plānu.