CodeAcademy Kids dėstytojų mokymai

From Thursday, September 30, 2021 6:00 PM
to Thursday, September 30, 2021 7:00 PM

'Code Academy Kids'

Open online activity

Lithuanian

Sauletekio al. 15
10224 VILNIUS

Renginio metu pristatysime kaip galima mokytis programavimo bei žaidimų kūrimo naudojant "Minecraft" aplinką. Tai yra įvadinis kursas-nuotykis apie žaidimų dizainą skirtas vaikams. Pristatysime kaip galima mokytis įtraukiančiame virtualiame pasaulyje su istorija. Kaip galima būti kolonijos erdvėlaivio įgula, kurie sprendžia įvairias užduotis kartu su laivo valdymo robotu. Papasakosime kaip vaikai naršys erdvėlaivį, skris į atšiaurias planetas, susidurs su įvairiais iššūkiais. O metų pabaigoje vaikai turės galimybę išbandyti savo jėgas kuriant žaidimą UNITY platformoje. Renginio tikslas paskatinti vaikus domėtis žaidimų kūrimo industrija ir papasakoti kaip galima naudingai išnaudoti praleidžiamą laiką prie tokių platformų kaip "Minecraft" ar "Unity" Tikslinė dalyvių grupė yra 8-12m vaikai. Registraciją į renginį rasite CodeAcademy Kids Facebook paskyroje.

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

Piešiu programuodamas
Tue, Oct 18, 2022 1:00 PM

Veikla integruota su dailės pamoka. Veiklos metu vaikai susipažįsta su kodavimo kalba. Atliaka užduotis su algoritmais ir atpažįstą užkoduotą piešinę. Naudodami tangoramas patys kuria užduotis.

Odkoduj swoje emocje
Mon, Oct 9, 2023 9:00 AM

Zajęcia czytelnicze połączone z zabawami w kodowanie. Poznanie emocji bohaterów opowiadania "Złość mówi dość". Zabawy w kodowanie z użyciem maty do kodowania oraz zakodowanych puzzli i kodów QR.

Kopā ar klasi plānosim ekskursijas maršrutu
Sun, Mar 17, 2024 12:00 AM

Plānosim soli pa solim aktivitāti. Izpētīsim piedāvātos variantus. Realizēsim plānu.