Code On Meetup: Work and Play – Building a career through working on small projects

From Thursday, October 21, 2021 11:00 AM
to Thursday, October 21, 2021 2:00 PM

Zaklada za Inovacijski i Tehnološki Razvitak

Open online activity

Bosnian

Bišće Polje bb
88000 Mostar

INTERA Tehnološki Park nevladina je organizacija koja već deset godina radi na stvaranju povoljnog poslovnog okruženja za mlade ljude. S posebnim naglaskom na promociju novih tehnologija i jačanje vještina mladih, INTERA TP kontinuirano organizira radionice i događaje kako bi mlade upoznala s najnovijim trendovima. Jedan od događaja, čija je organizacija već prerasla u svojevrsnu tradiciju s više od 20 organiziranih izdanja, je i Code On Meetup koji je do sada bio posvećen različitim temama vezanim prvenstveno uz IT sektor. Sve popularnija industrija u okviru ovog sektora je gaming industrija koja mladima otvara pregršt mogućnosti za razvoj profesionalnih karijera, ali i osobnih dostignuća. Ovo izdanje meetupa bit će posvećeno upravo ovoj tematici s naglaskom na prijenos znanja iskusnih stručnjaka na mlade ljude. Meetup će se dotaknuti osobnih iskustava predavača te najpopularnijih tehnologija u ovom svijetu stvarajući temelje za izgradnju karijere u gaming industriji. Kao predavač će biti angažiran regionalni stručnjak s više od 5 godina iskustva u ovoj industriji i vlasnik uspješnog game development studija koji je u svojoj karijeri sudjelovao u izradi više od 25 video igara.

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

IT GIRLS
Sun, Jan 7, 2024 8:00 AM

IT GIRLS je školska sekcija koja svakog petka od 13:15 do 14:00 ima aktivnosti u Osnovnoj školi Kiseljak. Aktivnosti se temelje na izradi različitih projektata uz pomoć ARDUINO opreme od same skice, dizajna, hardvera pa do softvera projekta.

 

Sekcija je dio IT GIRLS inicijative i namjenjena je djevojčicama ali je pohađaju i dječaci. Ideja je da se što više djevojčica uključi u svijet programiranja i kodiranja.

Baš je IN biti GREEN, 17 ciljeva održivog razvoja (agroturistički tehničari)
Sat, Oct 7, 2023 12:00 AM

U sklopu eTwinning projekta: Baš je In biti Green održat će se mnoge aktivnosti o dekodiranju 17 ciljeva održivog razvoja te će se o jednome cilju podrobnije izvijestiti na prikladan način. Pomoću digitalnog alata Genilly dekodirat će se interaktivna slika, slagalica.

Osnovni koncepti programiranja
Mon, Oct 14, 2024 4:00 PM

Osnovni koncepti programiranja. Širenje digitalne pismenosti na kreativan i inspirativan način.