Úvod do tvorby webstránok a aplikácií

From Monday, October 19, 2020 4:00 PM
to Wednesday, October 28, 2020 6:00 PM

Aj Ty v IT

Open online activity

Slovak

Ilkovičova 2 (budova FIIT STU)
842 16 Bratislava

Kurz je určený pre záujemkyne o tvorbu webových stránok, mobilných a webových aplikácií. Účastníčky sa naučia ako rozvrhnúť webovú stránku, získajú vedomosti o spôsoboch ideovania a prototypovania produktov, naučia sa nastaviť navigáciu a ovládanie stránky/aplikácie, pripraviť a spracovať obsah, vrátane best practices pri návrhu. Na konci kurzu budú mať základné znalosti o tom, ako webstránka či aplikácia funguje. Kurz bude prebiehať prostredníctvom Zoom online meetingu, kde lektor najskôr vysvetlí ovládanie Zoom a pravidlá komunikácie, predstaví projekt, na ktorom budú študentky pracovať a jednotlivé kroky, ktorými sa dostanú k cieľu. Počas jednotlivých stretnutí kurzu budú účastníčky pracovať na praktických zadaniach, ktoré ich dovedú k ich vlastnej mobilnej alebo webovej aplikácii. Každý krok školenia má svoju sadu výstupov, ktoré účastníčkam pomôžu porozumieť ich zákazníkom a navrhnúť pre nich čo najlepší zážitok za pomoci voľne dostupných aplikácií a následne si svoj produkt aj otestovať. Kurz je určený pre stredoškoláčky/osemročáčky, ktoré zaujíma svet moderných technológií. Je určený pre začiatočníčky, ktoré nemajú s tvorbou webstránok a aplikácií žiadne skúsenosti.

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

Code week ZŠ Lichardova
Mon, Nov 20, 2023 8:00 AM

Pedagógovia informatiky na Základnej škole Lichardova 24, Žilina, získavajú nové znalosti v obalsti blkokového programovania prostredníctvom webinárov a školení. Dané znalosti sa aplikujú do vzdelávacieho procesu. Žiaci na základe nadobudnutých znalostí sa naučia blokovému programovaniu s využitím multimediálneho obsahu.

digitális kalandjáték - Bps Gödöllő
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

5.-es korcsoporttal, 5 fővel, készítünk egy digitális kalandjátékot.

MÉHEK digitális kalandjáték
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

A kalandjátékban a méhek témakörét járjuk körbe interdiszciplináris módon. Találtok benne kódolással, mesterséges intelligenciával, kémiával, biológiával, művészetekkel, matematikával, angollal, magyar nyelv és irodalommal és zeneművészettel kapcsolatos izgalmas feladványokat.