Kosmoso šiukšlės? Išvalykime jas dirbtinio intelekto pagalba

From Saturday, September 26, 2020 10:30 AM
to Saturday, September 26, 2020 12:00 PM

bit&Byte Creative Technology Academy

Open online activity

Lithuanian

Antakalnio 17
10312 Vilnius

"Kosmoso šiukšlės? Išvalykime jas dirbtinio intelekto pagalba" yra 90 minučių trukmės renginys. Kartu su 8-12 metų amžiaus ateities kūrėjais kalbėsime ir spręsime vieną kosmoso problemą - kosmoso šiukšles. Sužinosime kaip jos kosmose atsiranda, kuo yra pavojingos. Vėliau kartu panagrinėsime esamus ir kuriamus sprendimus kosmoso šiukšlių rinkimui. O į pagalbą pasitelkę programavimo pagrindus ir dirbtinio intelekto technologijas patys sukursime interaktyvų žaidimą, kuriame sukursime sprendimą kosmoso šiukšlių problemai. Renginys vyks nuotoliniu būdu, per ZOOM platformą. Registracija į renginį vyks el. paštu hello@bitbyte.lt. Kadangi renginio metu vyks praktiniai programavimo užsiėmimai, dalyvių skaičius yra ribojamas iki 12.

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

Piešiu programuodamas
Tue, Oct 18, 2022 1:00 PM

Veikla integruota su dailės pamoka. Veiklos metu vaikai susipažįsta su kodavimo kalba. Atliaka užduotis su algoritmais ir atpažįstą užkoduotą piešinę. Naudodami tangoramas patys kuria užduotis.

Odkoduj swoje emocje
Mon, Oct 9, 2023 9:00 AM

Zajęcia czytelnicze połączone z zabawami w kodowanie. Poznanie emocji bohaterów opowiadania "Złość mówi dość". Zabawy w kodowanie z użyciem maty do kodowania oraz zakodowanych puzzli i kodów QR.

Kopā ar klasi plānosim ekskursijas maršrutu
Sun, Mar 17, 2024 12:00 AM

Plānosim soli pa solim aktivitāti. Izpētīsim piedāvātos variantus. Realizēsim plānu.