Digital Escape Room

Organized by:

Pashko Vasa

Contact email:

lindita.lohja@gmail.com

Happening at:

Rruga Kardinal Mikel Koliqi, Shkodër, 4001, ALB

From Thursday, December 12, 2019 9:30 AM
to Friday, December 13, 2019 11:00 AM

Description:

Use of europeana recources in the classroom

This activity is for:

  • Pre-school children
  • Elementary school students
  • High school students

Main themes:

  • Unplugged activities
  • Playful coding activities
  • Art and creativity

Tags:

  • AL-LOHJA-374

Share the activity:

December 2019
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031     

Nearby upcoming activities:

Coding the food chain

Mon, Nov 4, 2019 12:00 PM

In a hour of Bio -Chemistry we will draw with students the food chain and than will relate it with food

E safety internet

Mon, Feb 10, 2020 1:00 PM

It’s about safety internet days . It’s important to protect students in using safety internet through playful coding activities.

PROGRAMOJ PER TE JETUAR.

Wed, Sep 4, 2019 9:00 AM

Jam mesuese matematike dhe informatike. Me pelqen shkenca dhe teknologjia.Mendoj se nxenesve te mi une ju orgonizoj ore te bukura digjitale. Deshira ime eshte qe ne te ardhmen te jene kreativ. Oret e kodimit jane risi per nxenesit e mi. Do te programojme e do perdorim microbitin per te eleminuar thatesiren e lageshtiren tepert te bimet.