Pi Cousins EU

From Sunday, May 26, 2019 12:00 AM
to Sunday, October 20, 2019 11:30 PM

CoderDojo Votanikos

Open in-person activity

Κοζάνης, 3rd District of Athens, Greece

In collaboration with Code Club Cois Barry, we will make an event where every ninja will create a scratch animation sharing information about his/her dojo.

https://coyote.edu.gr

    Primary school
    Art and creativity

Nearby upcoming activities:

Spring has come!
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Με αφορμή τον ερχομό της Άνοιξης οι μαθητές μας θα κάνουν επανάληψη στη διαδοχή των αριθμών (1-10) με τη βοήθεια 10 αριθμολουλουδιών. Στο πλέγμα της Beebot τοποθετούμε 10 λουλούδια που στο καθένα αναγράφεται διαφορετικός αριθμός. Η Beebot θα πρέπει να περάσει με τη σειρά από όλα τα αριθμολουλούδια μας ξεκινώντας από το λουλούδι με τον αριθμό 1 και τερματίζοντας στο λουλούδι με τον αριθμό 10.

Απόδραση από τον κήπο
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Προγραμματίζουμε τη Bee-Bot να αποφύγει εμπόδια που αντιπροσωπεύουν λουλούδια ή έντομα για να αποδράσει από έναν κήπο.O κήπος αποτυπώνεται σε μια πίστα -χαλάκι ΒΕΕΒΟΤ. Αυτή η δραστηριότητα δημιουργήθηκε ως μέρος του  EU Code Week Local Training που διοργανώνεται από τους  επικεφαλής Leading Teachers   της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα στην Αθήνα.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
Wed, Apr 17, 2024 9:00 AM

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ,ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ.Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ