Ailelerimizle Kodluyoruz Geleceğe Yürüyoruz

From Sunday, October 6, 2019 10:00 AM
to Monday, October 21, 2019 4:00 PM

RAZİYE GÜNEŞ-BALIKESİR BANDIRMA CUMHURİYET İLKOKULU

Other

moriyy33@hotmail.com

Bandırma, Turkey

Öğrencilerimiz ve ailelerini 21.yy becerileriyle tanıştırmak, algoritmik düşünmelerini ve problem çözme becerilerinin geliştirilmesi sağlamak

    Primary school
    Basic programming concepts Mobile app development Game design Augmented reality Motivation and awareness raising Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

Şehitler Haftası
Sun, Apr 14, 2024 12:00 AM

 Şehitlerimize olan minnettarımızı bilgisayarlı ve bilgisayarsız kodlama etkinlikleriyle, tüm okulun katılımını sağlayarak göstermeye, öğrencilerimize bu hissi vermeye çalışacağız. Bütüne ve parçalara ulaşarak kodlama etkinlikleri yapılacaktır.

Turizm Haftası
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

    Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda bilgisayarlı ve bilgisayarsız kodlama etkinlikleri yapılarak öğrencilere doğa ve ağaç sevgisi vermek amaçlanmaktadır. Etkinliğin tüm sınıflarda yapılması, ürünlerin panolarda segilenmesi amaçlanmaktadır. Kodlama etkinlikleri sınıflara verilmiştir. Amaç turizm kavramını ve önemini öğrencilerimizin kavramasını sağlamaktır.

Çizgiler Dans Ediyor
Wed, Oct 14, 2020 9:00 AM
Sınıfımızda rutin olarak öğrendiğimiz belirli gün ve haftalar şarkılarımıza farklı bir boyut kazandırarak öğrencilerimize öğretmek amaçlanmıştır. Müzogram etkinlikleri ile öğrencilerimizin dikkati, ellerini kullanabilmesi ve ritim kulağı gelişir.