4th World Kidney Congress

From Tuesday, May 28, 2019 12:00 AM
to Wednesday, May 29, 2019 12:00 AM

ME Conferences

Other

Istanbul, Turkey

Kidney Meet 2019 is an integration of the science, theory and clinical knowledge for the purpose of analyzing, interpreting and to lessen kidney-based distress or dysfunction and to promote individual health and personal development. This global event will be an excellent opportunity for the Nephrologists and alternative practitioners to encourage the profound administration of kidney medication and explore the best case reports where ultimate results to justify curing and healing by various methodologies to various ailments has been noted with evidence and providing the righteous option for treating chronic ailments.

    Higher Education Post graduate students Employed adults Other (see description)
    Motivation and awareness raising

Nearby upcoming activities:

Tombala ile okuyorum
Mon, Oct 9, 2023 9:00 AM

öğrendiğimiz harflerle kelimeler oluşturuldu ve tombalaya karışık olarak yerleştirildi.ogretmen hangi kelimeyi tombala poşetinden çekiyorsa çocuklar onu bulup sonra da tombalada yerini bulup kapatıyorlar.

Onlar dostlarımızdır
Mon, Sep 4, 2023 9:00 AM

4 Ekim Hayvanları koruma gününde, okulda sokak hayvanları için topladığımız kedi ve köpek  mamalarını Ataşehir hayvan barınağına bağışladık. Etkinliğe öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. Ayrıca Ataşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslimatını da görevli bir öğretmenimiz ile okul meclisi üyesi öğrencilerimiz gerçekleştirdi.

Turizm haftası etkinliği
Sun, Apr 14, 2024 12:00 AM

Turizm haftası kapsamında okulumuzda bilgisayarlı bilgisayarsız kodlama etkinlikleri yaparak farkındalık yaratmayı amaçlıyoruz.