IF THE WORLD IN YOUR HANDS IN 2019/2019DA DÜNYA SENİN ELLERİNDE OLSAYDI

From Wednesday, January 2, 2019 3:00 PM
to Saturday, January 12, 2019 12:00 AM

SANCAKTEPE İLKOKULU

Other

dilek.cor@gmail.com

Sancaktepe İlkokulu, Sancaktepe, Turkey

We are going to take photos by augmented reality .We will take our students photo and take the world in their hands.And than show them it and wanted them write about this quetion " what would you do if the world be in your hands ?". For example : what would you change ? (seasons ,night or wars ,people etc. ) Öğrencilerimizin arttırılmış gerçeklik uygulaması ile ellerinde dünya olan fotoğraflarını çekip göstererek onlara sorular yönelteceğiz ve yazmalarını isteyeceğiz. Örneğin: Neyi değiştirmek isterdiniz ? (,mevsimler , gece yada savaşlar ,insanlar vb.)

    Pre-primary education Primary school Secondary school
    Augmented reality

Nearby upcoming activities:

EKSİKLİK DEĞİL FARLILIK
Tue, Apr 2, 2024 10:00 AM

Eğlenceli kodlama etkinlikleri.

Beyyurdu 23 Nisanda KODLUYORRR
Mon, Apr 15, 2024 9:00 AM

23 Nisan Ulusal Eğemenlkik Ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri kapsamında okulumuz 5 ve 6. sınıf Öğrencileri ile 23 Nisan Temali kodlama etkinliği düzenlenecektir.

Onlar dostlarımızdır
Mon, Sep 4, 2023 9:00 AM

4 Ekim Hayvanları koruma gününde, okulda sokak hayvanları için topladığımız kedi ve köpek  mamalarını Ataşehir hayvan barınağına bağışladık. Etkinliğe öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimiz katıldı. Ayrıca Ataşehir Belediyesi Hayvan Barınağı'na teslimatını da görevli bir öğretmenimiz ile okul meclisi üyesi öğrencilerimiz gerçekleştirdi.