Die jungend in anderen Ländern

From Tuesday, January 8, 2019 2:30 PM
to Tuesday, January 8, 2019 4:00 PM

Erkan Lehimci - Özel Turuncu Koleji

Other

erkanlehimci@gmail.com

Torbalı, Turkey

Ist ein Online Projekt Präsentation „Die jungend in anderen Ländern.“. Präsentation wird auch ein Leidfaden über dem Projekt. Das schönste ist meine Schüler werden mir bei der Präsentation das Online wird mithelfen. Sie lernen ernsthaft diese Jahr Deutsch. Und wird eine wunderbare Erfahrung dank der Mitteiler an dieser Veranstaltung erleben. Sie haben gelernt aber nie verwendet mit eurem Applaus aus allen Ländern werden Sie Mut gewinnen. Bedanke mich schon an Namen meiner Schüler alle Teilnehmer.

    Other (see description)
    Other

Nearby upcoming activities:

Cumhuriyetimizin 100. Yılında 6.sinif öğrencilerimizle Cumhuriyet temalı scratch oyunları yapma
Fri, Oct 6, 2023 10:00 AM

6. Sinif öğrencilerimizle Cumhuriyet temalı oyunlar geliştiriyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. Yılında Hem Okuyup Yazıyoruz Hem de Kodluyoruz
Thu, Oct 12, 2023 9:00 AM

Cumhuriyetimizin 100. yılında geleceğimiz olan yeni nesli 1. sınıftan itibaren çağı yakalamaları adına kodlama ile tanıştırıyoruz. Yıl boyunca basit hazır kod kulanımı ile ilgili görsel eğitici materyaller ve uygulama etkinlikleri ile kodlamaya giriş yapmalarına yardımcı oluyoruz. İlgili sitelere yönlendirerek evde de kendilerini kodlama alanında geliştirmelerini sağlamayı hedefliyoruz.

Cumhuriyetimizi 100 kare ile scrach üzeinden kodluyoruz
Sun, Oct 22, 2023 8:00 AM

Okul internet sitesi üzerinden verilen scrach kodları ile oluşturulan scrach kare kutucukları kullanarak cumhuriyeti kodluyoruz.