ŞEHZADELER SEHİTLER ORTAOKULU CODEWEEK

From Saturday, October 20, 2018 8:00 AM
to Saturday, October 19, 2019 8:00 AM

ŞEHZADELER ŞEHİTLER ORTAOKULU

Other

ersingencoglu@hotmail.com

Manisa, Türkiye

Okulumuz yaklaşık 1650 öğrencisi ve 98 öğretmeni ile her daim yanilikçi bir profiliyle farklı projelerde yer almaktadır. Hazırlayacağımız bu etkinlikte; gerek bilişim teknolojileri dersinde, gerek ders dışı zamanlarda öğrencilerimizin katılımını sağlayarak bilişim sınıflarımızda oluşturacağımız aktivitelerde, temel kodlama bilgilerinden başlayarak tüm yıl boyunca uygulamalar yapmayı düşünüyoruz. Sahip olduğumuz robotlar ile yola çıkacağız ve ileride yeni robotlar ekleyeceğiz. Etkinlikte yer alan öğretmen ve öğrencilerimizin ürettiği yeni fikirler ile yeni projeler geliştireceğiz. Böylelikle kodlamanın hayatımıza katkısını somut olarak görmüş olacağız.

    Primary school
    Basic programming concepts Mobile app development Data manipulation and visualisation Robotics Hardware Playful coding activities Game design Artificial intelligence Motivation and awareness raising Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

Kodlamanisa, Manisa Yunusemre Muradiye Atatürk A.K.Ç. Ortaokulu
Sat, Aug 1, 2015 11:51 PM
To teach programming and coding to elementary-secondary school students who are about 10-14 aged students. This project is started by Manisa's old governor Erdoğan Bektaş and aimed to teach and love programming between little students.
100. yılda kodlama öğrenelim
Mon, Oct 7, 2024 9:00 AM

Özellikle küçük yaş gruplarında kağıt üzerinde devreler oluşturarak elektroniğin mantığını çözmeye çalışacağız. Bu kapsamda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve 100. yıla özel hazırlanan resimler üzerine bakır bant, yassı pil ve LED ler yerleştirerek devreler oluşturacağız. 

Farklı ve güzel tasarımların çıkacağına eminiz.

100.YIL
Sun, Oct 1, 2023 7:00 AM

cumhuriyetin 100.yılı