Workshop

From Friday, October 19, 2018 4:00 PM
to Friday, October 19, 2018 6:00 PM

Comtrade doo Banja Luka, BiH

Other

damjanovic27@gmail.com

Prvog krajiškog korpusa 39, Banja Luka, Bosnia and Herzegovina

The following scope of activities from STEAM domain will be presented to the children ages 6 + : 1. launching of the rocket - experiment 2. drone driving 3.traffic light 4. Lego vehicles/cars 5. Color and Play app 6. 360-degree glasses

http://comtrade.com

    Pre-primary education Primary school
    Data manipulation and visualisation Robotics Art and creativity Augmented reality

Nearby upcoming activities:

Djevojčice u informatici
Thu, Apr 25, 2024 8:00 AM

"Djevojčice u STEM-u" je jednogodišnji međunarodni eTwinning međunarodni projekt u kojem sudjeluju škole iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. eTwinning projekt "Djevojčice u STEM-u" ima za cilj da kod djevojčica sedmih i osmih razreda probudi ili produbi ljubav prema STEM područjima, ali i da razvija kompetencije 21. stoljeća kao što su suradnja, kritičko mišljenje, kreativnost i komunikacija. Jedna od aktivnosti jednogodišnjeg projekta održava se 25. travnja, baš na Međunarodni dan djevojčica u informacijsko-komunikacijskim tehnologijama (četvrti četvrtak u mjesecu travnju), a to je ekipno natjecanje "Djevojčice u informatici". Učenice zajedničkim snagama rješavaju dvadeset zadataka iz područja osnova informatike, digitalne kompetencije, računalnog razmišljanja te programiranja. 

Baš je IN biti GREEN, 17 ciljeva održivog razvoja (agroturistički tehničari)
Sat, Oct 7, 2023 12:00 AM

U sklopu eTwinning projekta: Baš je In biti Green održat će se mnoge aktivnosti o dekodiranju 17 ciljeva održivog razvoja te će se o jednome cilju podrobnije izvijestiti na prikladan način. Pomoću digitalnog alata Genilly dekodirat će se interaktivna slika, slagalica.

Programiranje u aplikaciji MS Excel
Mon, Oct 2, 2023 8:00 AM

Učenici trećih razreda smjera Poslovni tajnik u aplikaciji MS Excel izvode nad podacima funkcije iz kategorije: matematika i trigonometrija, pretraživanja i reference, logičke, financijske, datumske, statističke i tekstualne.

Programiraju vlastite obrasce na zadanom problemskom zadatku i funkcijama dolaze do rješenja.

Radi kvalitetnije analize podataka iz tablice, koriste grafičke prikaze, izvode operacije pretraživanja, filtriranja i sortiranja podataka u bazi podataka, te izvode pivot tablice.

Radove objavljujemo na intranetu, a aktivnosti na službenim stranicama škole.