Dani programiranja u TŠ "23.maj" Pančevo V

From Thursday, October 18, 2018 8:00 AM
to Sunday, October 21, 2018 5:00 PM

Tehnička škola "23.maj", Pančevo

Other

office@skola23maj.edu.rs

Braće Jovanovića 89, Панчево, Srbija

1. Radionice i predavanja za učenike "Jesi li anoniman u oblaku?" Vukan Mašić, Ljiljana Đuretanović, Zorica Prpa, Nataša Zečević - u okviru ove radionice učenici će se upoznati i istraživati o online podacima koje o nama imaju društvene mreže, korporacije, odgledati i diskutovati o TED predavanju na ovu temu, kao i formirati vršnjački tim koji će se obučiti o digitalnom nasilju. 2. "Unapredimo svoje digitalne kompetencije" Vukan Mašić, Ljiljana Đuretanović, Nataša Zečević - nastavnici će prisustvovati predavanju i obuci na kome će se informisati o različitim projektima, alatima za nastavu.

http://www.skola23maj.edu.rs/

    Secondary school Employed adults
    Data manipulation and visualisation Other Internet of things and wearable computing Motivation and awareness raising Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

Code and draw
Mon, Jan 22, 2024 12:00 AM

The students will draw different objects, animals, things they like and code.

Eu pot, eu codez, eu mă bucur
Sat, Oct 7, 2023 7:00 AM

Elevii din diferite școli din țară și din străinătate vor desfășura activități distractive de codare a culorilor. Elevii vor programa cu ajutorul sistemelor de codare, vor folosi aplicația Quiver, vor folosi instrumente de desen pe Pixel Art, abordând teme de viață sănătoasă.

Earth day Coding
Mon, Apr 22, 2024 9:00 AM

Coloring by number