Robotfoci élőben és Te lehetsz az edző! – Kódolás hete a Funside Schoolban!

From Saturday, October 20, 2018 1:00 PM
to Saturday, October 20, 2018 2:30 PM

Funside School

Other

hello@funside.hu

Budapest, Szent Gellért tér 3, 1111 Magyarország

Robotfoci bajnokság a Funside Schoolban a díjnyertes EdBottal! A kódolásnak nem csak az online térben lehet eredménye – 21. századi délutáni iskolánkban élő egyenesben adhatod a parancsokat a Balázs-Diák humanoid robotjával focizó Funside EdBotnak! Október 20-án, szombaton 13:00 és 14:30 között 2-4 fős csapatok küzdhetnek meg egymással a Funside School Gellért téri helyszínén megrendezendő robotfoci bajnokságon. A program elején röviden megismerkedünk a 16 szervomotorral és távolság érzékelő szenzorral felszerelt, komplex mozgásokra képes mosolygós robottal, majd indulhatnak a meccsek! A programon való részvételhez minimális blokk-alapú (pl.: Scratch) programozói ismeret szükséges. Eseményünk elsősorban 10-15 éves gyermekeknek és fiataloknak szól, de várunk mindenkit sok szeretettel! Jelentkezni a hello@funside.hu email címre küldött levéllel lehet.

    Primary school Secondary school
    Robotics

Nearby upcoming activities:

MÉHEK digitális kalandjáték
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

A kalandjátékban a méhek témakörét járjuk körbe interdiszciplináris módon. Találtok benne kódolással, mesterséges intelligenciával, kémiával, biológiával, művészetekkel, matematikával, angollal, magyar nyelv és irodalommal és zeneművészettel kapcsolatos izgalmas feladványokat.

digitális kalandjáték - Bps Gödöllő
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

5.-es korcsoporttal, 5 fővel, készítünk egy digitális kalandjátékot.

Algoritmikus gondolkodás fejlesztése nagycsoportban
Wed, Oct 4, 2023 10:00 AM
Bevezetés az algoritmikus gondolkodás fejlesztésébe és a blokkprogramozás alapjaiba robotokon és unplugged feladatokon keresztül