Kadir Adlım Kodluyor

From Monday, October 1, 2018 12:00 AM
to Friday, May 17, 2019 12:00 AM

Kadir Adlım Ortaokulu

Other

Kütahya, Bahçelievler Mahallesi, Çubuk Caddesi, No:14 Kütahya Merkez/Kütahya, Türkiye

We aim to introduce Coding and Arduino to our students , so that they will be familiar with today's technology not only as users / consumers but also producers of simple coding in the first stage.We will teach coding to our secondary school students via Scratch. And they will be able to code Arduino to perform simple projects.

    Other (see description)
    Basic programming concepts Robotics Hardware Unplugged activities Playful coding activities Game design

Nearby upcoming activities:

Bilgisayarsız Kodlama Yapabilirim ( Hanoi Kuleleri ile Kodlama)
Sun, Oct 22, 2023 12:00 AM

  Bilgisayar olmadan oyunlarla kodlama becerilerini geliştirerek edindikleri tecrübeleri güncel hayatında kullanabilme ve kişisel gelişimlerini olumlu yönde geliştirebilme ... 

  Oyunun matematiksel mantığını öğrencilere kavratarak oyunu en az hamleyle tamamlamak için taktiksel düşünebilmeleri planlanmaktadır.

  Edindikleri taktiksel hamleleri zihinlerine kodlayarak beceri kazanabilmeleri amaçlanmaktadır.

  İleriki yaşamlarında problem çözme becerilerini geliştirebilmek, işlemsel adımları uygulayabilmek, farklı  durumlara uyum sağlamak ve çözüm odaklı olabilmek için tecrübe kazanmış olacaklardır.

KÜTAHYA BORSA İSTANBUL ANADOLU LİSESİ WEB PROGRAM KODLUYOR(HTML,PHP)
Thu, Sep 28, 2023 12:00 AM

Kütahya Borsa İstanbul Anadolu Lisesi öğrencileri için kodlama haftası programı kapsamında kod ile tümleşik içerikler sunarak, öğrencilerin kodlama ve yazılım geliştirme programları kapsamında bilinçlendirilmesi ile teşvik edilmesi amaçlanmaktadır.

KÜTÜPHANE KAŞİFLERİ
Fri, Mar 29, 2024 12:00 AM

Aktivite Adı: Kütüphane Kâşifleri: Gizemli Kitap

Açıklama:

Bu etkinlikte, minik kâşiflerimiz kütüphanede macera dolu bir yolculuğa çıkıyor. Kütüphane Kâşifleri olarak, gizemli kitapları bulmak için heyecan verici bir keşif turuna çıkıyoruz.

Nasıl Oynanır:

1. Öncelikle, kâşiflerimize gizemli kitapları bulma görevini açıklıyoruz.

2. Kütüphanede dolaşırken, çocuklarımız kaybolmuş kitapları bulmak için dikkatli olacaklar. Kitaplar, raflarda, masalarda veya diğer kütüphane alanlarında gizlenmiş olabilir!

3. Bir kitabı bulduklarında, onları kutlama ve daha fazla kitap bulması için teşvik edici olacak. Elbetteki buldukları kitap, bir sonraki gizemli kitabı bulma yolculuklarında onlara güç katacak.

4. Çocuklarımızın her adımda heyecanlanması ve kütüphanede kaybolmuş kitapları bulma konusu çocuklarımızın özgüven gelişimini, problem çözme becerisini, keşif ve merak bilgisini ve elbetteki kitap sevgisinin oluşmasını destekleyecek.