Programování, roboti a 3D tisk - to všechno je super zábava!

From Tuesday, October 16, 2018 4:30 PM
to Tuesday, October 16, 2018 6:30 PM

Gymnázium Polička & Městská knihovna Polička

Other

Nábřeží svobody 306, Horní Předměstí, Policka, Czechia

Nevíte, co s volným časem? Pojďte si k nám do školy „zaprogramovat“. Cože? Že je programování nuda? Ale kdepak! Je to super zábava! Nevěříte? Přijďte se přesvědčit na workshop, který jsme pro vás v rámci evropské kampaně CodeWeek připravili ve spolupráci s Městskou knihovnou Polička. Zjistíte, že s roboty se dá nejen hrát, ale můžete se s nimi i vzdělávat, a to klidně už od školky. Zkusíte si také naprogramovat malý levný mikrokontrolér (Arduino), kterým můžete lehce ovládat třeba svůj skleník, topení, bránu nebo čerpadlo, nebo si jen tak hrát a rozsvěcovat barevná LED světélka. Jako pomyslná třešnička na dortu na vás čekají naše 3D tiskárny. Možná zjistíte, že 3D tiskárna je něco, co se opravdu hodí, a navíc že to nemusí být nijak závratně drahé zařízení. Vzhledem k omezené kapacitě je třeba se na akci registrovat (viz. odkaz níže).

    Pre-primary education Primary school Secondary school Employed adults Unemployed adults
    Basic programming concepts Robotics Hardware Playful coding activities Art and creativity Visual/Block programming 3D printing

Nearby upcoming activities:

Microtela
Thu, May 23, 2024 8:00 AM

Vědeckotechnická soutěž, která je součástí podpory technického vzdělávání. Soutěž vznikla díky podpoře města Lanškroun a společenství úspěšných průmyslových firem na lanškrounsku. Cílem soutěže je podněcovat co nejvíce mladších žáků k odhalování a rozvíjení jejich tvůrčích schopností a schopnosti svoji práci prezentovat veřejnosti. Napomáhat k vyhledávání talentů v oblasti vědy a techniky a umožňuje co největšímu počtu talentovaných žáků další odborný růst formou účasti na soutěžích.

Lehrgang digitale Grundbildung
Fri, Jun 28, 2024 12:00 AM
Kollegin Marion Baumholzer absolviert im Sommersemsester 2024 den Lehrgang mit 6 ECTS zur digitalen Grundbildung;
Antolin
Fri, Jun 28, 2024 12:00 AM
Schüler beantworten Fragen zu gelesenen Büchern und erhalten dafür Punkte