NAPROGRAMUJME SI SVOJHO ROBOTA

From Tuesday, October 16, 2018 1:00 PM
to Thursday, October 18, 2018 2:30 PM

Rodičovské združenie pri GPH v Michalovciach

Other

gph@gphmi.sk

Masarykova 1, 071 01 Michalovce, Slovensko

Vytvorenie a naprogramovanie vlastného robota z komponentov NXT alebo EVO3 Lego je veľmi motivujúci spôsob oslovenia žiakov. Mnoho žiakov sa zaujíma o programovanie. Roboty budú ovládané signálmi zo senzorov, budú sa vedieť pohybovať autonómne podľa zvukov, magnetického poľa, farieb a podobne. Spojenie programovania fyzických zariadení zvýši záujem o informatiku ako tvorivý predmet. Budeme organizovať úvodné kolo krúžkov – workshopov pre žiakov z našej školy, alebo z mesta. Krúžok budú viesť skúsení lektori školy spolu s dobrovoľníkmi z radov žiakov školy, ktorí už majú skúsenosť so stavaním robotov a programovaním robotických stavebníc. Na jeden krúžok sa môže prihlásiť maximálne 20 žiakov.

http://www.gphmi.sk

    Secondary school
    Robotics Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

Programowanie mikrokontrolerów z elementami robotyki.
Fri, Sep 15, 2023 12:00 AM

Podczas zajęć uczniowie, członkowie Szkolnego Koła Informatyki i Robotyki, uczą się programować mikrokontrolery (płytki Arduino), a także projektować  i drukować części 3D. Założeniem projektu jest budowa robota kołowego.

Certyfikacja międzynarodowa z programowania w językach: C/C++/Python/JavaScript
Fri, Sep 1, 2023 8:00 AM

Uczniowie klas Technikum kształcącego w zawodach: technik informatyk oraz technik programista przygotowują się do zdobycia międzynarodowych certyfikatów z programowania, projektowania aplikacji internetowych na platformach NETACAD oraz SKILLSFORALL w ramach Lokalnej Akademii Sieciowej Cisco działającej w Zespole Szkół Zawodowych im. Króla Jana III Sobieskiego w Przeworsku.

Robotika versenyre készülés
Mon, Apr 8, 2024 2:00 PM

 

Iskolánk nyertes Meet and Code eseménye: Go WRO. Ezen esemény keretein belül, szeretnénk az iskolánknak WRO pályát beszerezni és készülni a WRO versenyre. 

Ezen apropóból a szakkör tagjai készülnek nemcsak a WRO versenyre, hanem az éppen aktuális LEGO Sumo versenyekre is.

A felkészülés egész évben tart, több alkalmat is igénybe vesz egy versenyre való felkészülés. Szerencsére Sumo versenyből több is van egy évben. :)