The Basket of Apples ! Coding With Fun !

From Monday, October 15, 2018 7:00 PM
to Monday, October 15, 2018 9:00 PM

ROBOTONIO

Other

info@robotonio.gr

Grigoriou Lampraki 203, Korydallos, Greece

Είναι η εποχή που τα μήλα πρέπει να συγκεντωθούν στα καλάθια !!! Ας φτιάξουμε ένα παιχνίδι στο Scratch για να μαζεύουμε μήλα και πόντους !!! Coding with children is helpful for them to develop the algorithmic way of thinking . Solving real problems at physical or mathematical challenge projects teaches computational thinking with fun.

http://www.robotonio.gr

    Primary school
    Visual/Block programming

Nearby upcoming activities:

Spring has come!
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Με αφορμή τον ερχομό της Άνοιξης οι μαθητές μας θα κάνουν επανάληψη στη διαδοχή των αριθμών (1-10) με τη βοήθεια 10 αριθμολουλουδιών. Στο πλέγμα της Beebot τοποθετούμε 10 λουλούδια που στο καθένα αναγράφεται διαφορετικός αριθμός. Η Beebot θα πρέπει να περάσει με τη σειρά από όλα τα αριθμολουλούδια μας ξεκινώντας από το λουλούδι με τον αριθμό 1 και τερματίζοντας στο λουλούδι με τον αριθμό 10.

Απόδραση από τον κήπο
Mon, Apr 15, 2024 12:00 AM

Προγραμματίζουμε τη Bee-Bot να αποφύγει εμπόδια που αντιπροσωπεύουν λουλούδια ή έντομα για να αποδράσει από έναν κήπο.O κήπος αποτυπώνεται σε μια πίστα -χαλάκι ΒΕΕΒΟΤ. Αυτή η δραστηριότητα δημιουργήθηκε ως μέρος του  EU Code Week Local Training που διοργανώνεται από τους  επικεφαλής Leading Teachers   της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κώδικα στην Αθήνα.

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ
Wed, Apr 17, 2024 9:00 AM

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ,ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ,ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΑΚΙ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΣ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΚΟΝΙΖΕΙ Η ΕΙΚΟΝΑ.Η ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ