Kódok, robotok, digitális világ a Fejérpataky-ban

From Monday, October 8, 2018 8:00 AM
to Monday, October 15, 2018 2:30 PM

Dr. Fejérpataky László Általános Iskola

Other

fejerpataky.isk@gmail.com

Iváncsa, Dr. Fejérpataky László Általános Iskola, Fő utca, Magyarország

Egy hosszú élményszerű hetet tervezünk kicsiknek és nagyoknak. Tanórai és tanórán kívüli alkalmakat szervezünk, ahol diákjaink számára betekintést nyújtunk a programozásba, a robotok kipróbálását is tervezzük. A robotika alapjaival a felnőttek is megismerkedhetnek. QR kódokkal kirakott ösvényen lehet felfedező útra indulni. Sok rejtvény, feladvány, érdekességek várják a résztvevőket.

    Primary school Employed adults
    Basic programming concepts Robotics Playful coding activities Internet of things and wearable computing Augmented reality Motivation and awareness raising Promoting diversity

Nearby upcoming activities:

MÉHEK digitális kalandjáték
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

A kalandjátékban a méhek témakörét járjuk körbe interdiszciplináris módon. Találtok benne kódolással, mesterséges intelligenciával, kémiával, biológiával, művészetekkel, matematikával, angollal, magyar nyelv és irodalommal és zeneművészettel kapcsolatos izgalmas feladványokat.

digitális kalandjáték - Bps Gödöllő
Tue, May 2, 2023 12:00 AM

5.-es korcsoporttal, 5 fővel, készítünk egy digitális kalandjátékot.

Robotika versenyre készülés
Mon, Apr 29, 2024 2:00 PM

 

Iskolánk nyertes Meet and Code eseménye: Go WRO. Ezen esemény keretein belül, szeretnénk az iskolánknak WRO pályát beszerezni és készülni a WRO versenyre. 

Ezen apropóból a szakkör tagjai készülnek nemcsak a WRO versenyre, hanem az éppen aktuális LEGO Sumo versenyekre is.

A felkészülés egész évben tart, több alkalmat is igénybe vesz egy versenyre való felkészülés. Szerencsére Sumo versenyből több is van egy évben. :)