CodeWeek EU 3

From Monday, October 15, 2018 8:00 AM
to Friday, October 19, 2018 8:00 AM

Josip Vranjković, prof.

Other

jvranjkovic@gmail.com

D8 35, 21327, Podgora, Croatia

Slaganje komponenti računala i programiranje microbitova.

    Primary school
    Hardware Playful coding activities

Nearby upcoming activities:

IT GIRLS
Sun, Jan 7, 2024 8:00 AM

IT GIRLS je školska sekcija koja svakog petka od 13:15 do 14:00 ima aktivnosti u Osnovnoj školi Kiseljak. Aktivnosti se temelje na izradi različitih projektata uz pomoć ARDUINO opreme od same skice, dizajna, hardvera pa do softvera projekta.

 

Sekcija je dio IT GIRLS inicijative i namjenjena je djevojčicama ali je pohađaju i dječaci. Ideja je da se što više djevojčica uključi u svijet programiranja i kodiranja.

Djevojčice u informatici
Thu, Apr 25, 2024 8:00 AM

"Djevojčice u STEM-u" je jednogodišnji međunarodni eTwinning međunarodni projekt u kojem sudjeluju škole iz Hrvatske i Bosne i Hercegovine. eTwinning projekt "Djevojčice u STEM-u" ima za cilj da kod djevojčica sedmih i osmih razreda probudi ili produbi ljubav prema STEM područjima, ali i da razvija kompetencije 21. stoljeća kao što su suradnja, kritičko mišljenje, kreativnost i komunikacija. Jedna od aktivnosti jednogodišnjeg projekta održava se 25. travnja, baš na Međunarodni dan djevojčica u informacijsko-komunikacijskim tehnologijama (četvrti četvrtak u mjesecu travnju), a to je ekipno natjecanje "Djevojčice u informatici". Učenice zajedničkim snagama rješavaju dvadeset zadataka iz područja osnova informatike, digitalne kompetencije, računalnog razmišljanja te programiranja. 

Baš je IN biti GREEN, 17 ciljeva održivog razvoja (agroturistički tehničari)
Sat, Oct 7, 2023 12:00 AM

U sklopu eTwinning projekta: Baš je In biti Green održat će se mnoge aktivnosti o dekodiranju 17 ciljeva održivog razvoja te će se o jednome cilju podrobnije izvijestiti na prikladan način. Pomoću digitalnog alata Genilly dekodirat će se interaktivna slika, slagalica.