The Coding Contest

From Friday, April 27, 2018 4:00 PM
to Friday, April 27, 2018 8:00 PM

Catalysts GmbH

Other

Strada Alexandru Ioan Cuza 13, Craiova 200585, Romania

The next Coding Contest will be held at the University of Craiova. Save the date: 27th April 2018! Catalysts invites the best coders from all over the world to join 27th Coding Contest either online or on the site. Challenge yourself and compete in the biggest coding contest in Europe!

    Secondary school Higher Education Post graduate students Employed adults Unemployed adults Other (see description)
    Basic programming concepts Software development Other

Nearby upcoming activities:

Bricolajul, sursa pentru sănătatea mintala
Fri, Oct 20, 2023 8:00 AM
Crearea de obiecte si proiectele de tip „Do It Yourself” sunt activitati ideale, iar ocaziile pot fi diverse, de la sarbatorile de peste an, precum Craciunul, la o zi de nastere ori weekend. Copilul poate profita de ocazie pentru a crea, folosind propriile maini, un cadou, pentru o persoana la alegere. Principalul lucru este ca manipuleaza, exploreaza si invata pe cont propriu, rezultatul final nefiind obiectivul principal.
Космически предприемач
Sun, Oct 1, 2023 8:00 AM

Космически предприемач е събитие, което цели да разшири знанията за възможностите за развитие на бизнес чрез ИТ технологиите в Космоса. 

EU sunt DIMA
Wed, May 8, 2024 12:00 AM
Va fi o activitate de tip atelier de lucru pe calculatoare la ora de specialitate cu elevii clasei a X-a D si a XII-a B cu privire la faptul ca se pot invata unii pe altii in privinta notiunilor de programare. Elevii invata astfel si se distreaza in lumea digitala in cadrul acestui atelier denumit ,, DIMA sunt EU,, (LiceulTehnologic DimitrieDima_ EuropeanUnion_)