552 events match your search criteria
Code Week event

hour of code

Ore e hapur kodimi me microbit.Lasat e pesta.

Fri, Dec 7, 2018 4:00 PM
Code Week event

Sara microbit

Sara kodon me mikrobit projektin e saj.

Fri, Dec 7, 2018 4:00 PM
Code Week event

Bora microbit

Bora punon projektin me microbit

Fri, Dec 7, 2018 4:00 PM
Code Week event

Flavia microbit

Flavia kodon projektin me microbit

Fri, Dec 7, 2018 4:00 PM
Code Week event

Ora e kodimit

Te kodojme me Code.org

Fri, Dec 7, 2018 10:00 AM
Code Week event

Ora e kodimit

Te kodojme me Python

Fri, Dec 7, 2018 9:00 AM
Code Week event

Hour of code

Coding with Scratch

Fri, Dec 7, 2018 8:30 AM
Code Week event

Ora e kodimit

Te kodojme me Scratch

Fri, Dec 7, 2018 8:30 AM
Code Week event

Kodim microbit

Perdorimi i mikrobit ne ndihme te temes :Shenjat e qarkullimit rrugor.

Thu, Dec 6, 2018 2:30 PM
Code Week event

Ora e kodimit

Te kodojme me code.org

Thu, Dec 6, 2018 9:00 AM
Code Week event

Code with Artist

Students will try an hour of code.

Wed, Dec 5, 2018 10:00 AM
Code Week event

Ora e kodimit - Artisti

Per nje ore , nxenesit do te zhvillojne oren e kodimit, ne lojen :Artisti

Tue, Dec 4, 2018 11:30 AM
Code Week event

Ne dhe kodimi

Veprimtaritë me të përzgjedhura dhe kuici përfundimtar.

Mon, Dec 3, 2018 9:00 AM
Code Week event

Ora e kodimit

Te kodojme me code.org

Mon, Dec 3, 2018 9:00 AM
Code Week event

Ora e kodimit

te kodojme me Scratch

Mon, Dec 3, 2018 8:30 AM
Code Week event

Mesojme dhe luajme se bashku

Nepermjet ketij evenimenti nxenesit me aftesi ndryshe te shkolles 9-te vjeçare Gjocaj ,nepermjet loj...

Mon, Dec 3, 2018 12:00 AM
Code Week event

Ora e kodimit

Te kodojme me Code.org

Thu, Nov 29, 2018 8:30 AM
Code Week event

I am a digital age learner

Aktiviteti per njohjen e bazave te programimit u zhvilua me klubin e Kodimit te ngritur prane shkoll...

Wed, Nov 28, 2018 2:00 PM
Code Week event

Libri dixhital, zeri qe oshetin kudo

Ne kete event do te zhvilloj me nxenesit nje ore model duke perdorur librin dixhital.

Thu, Nov 22, 2018 8:30 AM
Code Week event

Pozita gjeografike online

Ne kete aktivitet nxenesit do gjejne vende te ndryshme me ane te google map.

Wed, Nov 21, 2018 9:00 AM